به وب‌سایت آموزشی خانم گل خوش آمدید!
آش دوغ شیرازی

آش دوغ شیرازی

[ad_1]

طرز تهیه: پیاز را خرد کرده و با مقداری روغن سرخ کنید. گوشت را اضافه کنید و تفت دهید. نمک و فلفل را هم افزوده و کنار بگذارید. برنج و باقلا را هم جدا بپزید و سعی کنید آب آنها کاملا تبخیر شود و بعد با گوشت سرخ شده مخلوط کرده و در این مرحله، شوید خرد شده را به همراه پیاز داغ و کمی نمک به آش اضافه کنید. بعد از چند دقیقه دوغ را هم در آش بریزید و مرتب به هم بزنید تا آش به غلظت کافی برسد و حسابی جاافتاده شود، بعد آن را در ظرف مناسبی ریخته و روی آن را با پیاز داغ و نعنا داغ تزئین کرده و نوش جان کنید .

(چاردیواری-ضمیمه دوشنبه روزنامه جام جم)

[ad_2]

منبع

درباره نویسنده

مطالب مرتبط

نظر بدهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *