به وب‌سایت آموزشی خانم گل خوش آمدید!
با مزایای استفاده از سرکه سیب آشنا شوید

با مزایای استفاده از سرکه سیب آشنا شوید

[ad_1]

مصرف سرکه سیب مزایای استفاده از سرکه سیب سرکه سیب خواص سرکه سیب

سرکه سیب مزایای گوناگونی برای افزایش سلامتی مان در بر دارد، می توانید با مصرف سرکه سیب باعث کاهش قند خون، تقویت متابولیسم ،کاهش ذخیره‌سازی چربی‌،سوزاندن چربی‌ و کمتر شدن اندازه دور کمرتان شوید. پیشنهاد می کنیم از این چاشنی در کنار انواع غذاها و سالادهایتان استفاده کنید و از مزایای مفید آن نیز بهره مند شوید.

سرکه سیب، یکی از خوراکی‌هایی است که در سال‌های تازه به‌خاطر فوایدش برای کاهش وزن مورد توجه قرار گرفته است. درحالی که هیچ راهکار ساده‌ای برای کاهش وزن استاندارد وجود ندارد، اما اضافه کردن سرکه سیب به رژیم غذایی سالم و در کنار برنامه ورزشی منظم می‌تواند به کاهش وزن کمک کند. در ادامه با ۵ دلیل اصلی برای این تاثیرگذاری آشنا می‌شویم.

۱. کاهش قند خون مطالعات تازه روی نمونه‌های حیوانی نشان داده‌اند که مصرف سرکه سیب، نحوه جذب شدن قند خون توسط کبد و عضله‌ها را بهبود می‌بخشد. براساس این یافته‌ها، سرکه سیب می‌تواند سطح قند خون را تنظیم کند و به کمتر از ۱۱۰ mg/dl (میلی‌گرم در هر دسی‌لیتر) برساند. همین روند به بدن کمک می‌کند تا میزان بیشتری از چربی‌های ذخیره را به‌طور منظم بسوزاند. اگر مبتلا به بیماری دیابت یا حتی پیش‌دیابت هستید، اضافه کردن سرکه سیب به رژیم غذایی می‌تواند حساسیت به انسولین را بهتر کند و احتمال بالا رفتن ناگهانی قند خون را کاهش بدهد.

حقایق پنهان سرکه سیب

۲. کاهش سطح انسولین مطالعات علمی نشان می‌دهند که سرکه سیب، نسبت میان هورمون‌های سوزاننده چربی و هورمون‌های ذخیره‌کننده چربی را در بدن تغییر می‌دهد. کاهش میزان انسولین نسبت به گلوکاگون، بخشی از همین تغییرات است که میزان سوزاندن چربی‌ها را بیشتر می‌کند. در ضمن، پایین بودن سطح انسولین، تجزیه چربی‌ها را افزایش می‌دهد و آن‌ها را به منبعی برای تولید انرژی تبدیل می‌سازد.

خواص سرکه سیب برای بیماران دیابتی

۳. تقویت متابولیسم محققان در یکی از مطالعات دیگر متوجه شده‌اند که سرکه سیب، میزان نوعی آنزیم به‌نام AMPK را در نمونه‌های حیوانی افزایش می‌دهد. همین وضعیت، دو فایده مهم دارد: افزایش سوزاندن چربی‌ها و کاهش تولید چربی و قند در کبد. این یافته‌ها نشان می‌دهند که سرکه سیب می‌تواند متابولیسم را در بدن انسان‌ها تقویت کند، اما میزان تاثیرگذاری آن هنوز به‌درستی روشن نیست.

تأثیر سرکه سیب بر سلامت و شادابی موها

۴. کاهش ذخیره‌سازی چربی‌ها محققان می‌گویند که تغذیه کردن موش‌های آزمایشگاهی از سرکه سیب، از آنان در مقابل چاقی محافظت می‌کند و حتی فعالیت ژن‌های مرتبط با کاهش چربی‌های شکمی و کاهش ذخیره‌سازی چربی‌ها توسط کبد را افزایش می‌دهد. افرادی که می‌خواهند میزان چربی‌ها در قسمت میانی بدن را کاهش بدهند، می‌توانند از سرکه سیب برای این کار کمک بگیرند.

سرکه سیب، ضدعفونی‌کننده‌ای طبیعی

۵. سوزاندن چربی‌ها مطالعات دیگری نشان می‌دهند که استفاده از سرکه سیب در رژیم غذایی حاوی چربی زیاد، فعالیت ژن‌های مرتبط با سوزاندن چربی‌های را افزایش می‌دهد. محققان ژاپنی می‌گویند که مصرف سرکه سیب به اندازه ۱۵ تا ۳۰ میلی‌لیتر در روز و به مدت ۱۲ هفته، از سه جنبه برای بدن انسان‌ها مفید است:

کاهش شاخص توده بدن (BMI)، کاهش چربی احشایی، کمتر شدن اندازه دور کمر و پایین آمدن سطح تری‌گلیسیرید در خون. همین یافته‌ها نشان می‌دهند که ارتباطی بین مصرف سرکه سیب و کاهش خطر ابتلا به سندرم متابولیک وجود دارد.

سلامتیسم

[ad_2]


منبع

درباره نویسنده

مطالب مرتبط

نظر بدهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *