به وب‌سایت آموزشی خانم گل خوش آمدید!
طرز تهیه خرما کنجدی

طرز تهیه خرما کنجدی

index

مواد لازم :

  • خرمای بدون هسته  ۲ پیمانه
    گردوی پودر شده  یک دوم پیمانه
    پودر هل    ۱  قاشق سوپخوری
    زنجبیل  یک دوم قاشق چایخوری
    کره ذوب شده  ۵۰ گرم
    کنجد به مقدار لازم

طرز تهیه :

ابتدا خرما را همراه گردو و پودر هل و زنجبیل روی حرارت ملایم به مدت ۵ دقیقه قرار دهید. وسپس کل مواد را مانند خمیر یک دست با هم مخلوط کنید .بعد از خنک شدن مایه خرما را به شکل توپ های گردو و یا به شکل دلخواه خودتون در بیارید ودر کنجد بغلطانید.

 

درباره نویسنده

مطالب مرتبط

1 نظر

  1. صادقی

    توپک خرما که اینجوری تهیه نمیشه
    آرد کنجد را بو داده و روغن حیوانی بهش اضافه میکنیم
    گردو و کنجد را هم جداگانه بو میدهیم
    خرما را چرخ کرده با آرد و روغن قاتی میکنیم و اندکی تفت میدیم تا نرم تر بشه
    خرما که خنکتر شد به صورت توپک درمیاریم و وسطش گردو میذاریم و در کنجد می غلتونیم

    پاسخ

نظر بدهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *