به وب‌سایت آموزشی خانم گل خوش آمدید!
دستور تهیه رولت دارچینی با رویه پنیر خامه ای

دستور تهیه رولت دارچینی با رویه پنیر خامه ای

[ad_1]





دستور تهیه رولت دارچینی با رویه پنیر خامه ای شیرینی رولتی از آن دسته شیرینی هایی است که طرفداران زیادی دارد، در این مطلب طرز تهیه رولت های دارچینی با رویه پنیر خامه ای را به شما آموزش داده ایم. مواد لازم: شیر ۱ فنجان کره ۳ قاشق غذاخوری آرد ۳۹۰ گرم شکر ۱۱۵ گرم […]



مجله اینترنتی ایران استایل



دستور تهیه رولت دارچینی با رویه پنیر خامه ای

شیرینی رولتی از آن دسته شیرینی هایی است که طرفداران زیادی دارد، در این مطلب طرز تهیه رولت های دارچینی با رویه پنیر خامه ای را به شما آموزش داده ایم.

مواد لازم:

  • شیر ۱ فنجان
  • کره ۳ قاشق غذاخوری
  • آرد ۳۹۰ گرم
  • شکر ۱۱۵ گرم
  • تخم مرغ ۱ عدد
  • خمیرمایه ۲ و ۱/۴ قاشق چای خوری
  • نمک ۱ قاشق چای خوری
  • روغن گیاهی به مقدار لازم
  • شکر قهوه ای ۱۵۰ گرم
  • دارچین ۲ قاشق غذاخوری
  • کره (در دمای اتاق) ۵۵ گرم
  • پنیر خامه ای (در دمای اتاق) ۱۱۵ گرم
  • پودر شکر ۲۲۵ گرم
  • کره (در دمای اتاق) ۵۵ گرم
  • وانیل ۱/۲ قاشق چای خوری

طرز تهیه:

طرز تهیه خمیر :

۱-شیر و ۳ قاشق غذاخوری کره را داخل یک پارچ اندازه گیری مخلوط کنید و به مدت ۴۵ ثانیه داخل ماکروویو قرار دهید تا اینکه کره آب شود و مخلوط فقط کمی گرم شود. مخلوط را داخل کاسه همزن بریزید. ۱۱۰ گرم آرد، شکر، تخم مرغ، خمیرمایه و نمک را اضافه کنید و آرام هم بزنید تا اینکه آرد جذب و چسبناک شود و بعد آن را به ته کاسه فشار دهید. اگر خمیر خیلی چسبناک بود به آن آرد بیشتری اضافه کنید.

۲-خمیر را به سطح آرد ریخته انتقال دهید و ورز دهید تا خمیر یکدست شده و حالت ارتجاعی به خود بگیرد. اگر چسبناک بود به آن آرد بیشتری اضافه کنید و به مدت ۸ دقیقه ورز دهید بعد آن را به شکل یک توپ دربیاورید.

۳-یک کاسه بزرگ را آرام با اسپری روغن بپاشید و چرب کنید. خمیر را به کاسه انتقال دهید و بچرخانید تا چرب شود و کاسه را با پلاستیک بپوشانید. سپس روی پلاستیک حوله آشپزخانه را قرار دهید. خمیر را به مدت دو ساعت در جای گرم قرار دهید تا حجم آن دو برابر شود.

طرز تهیه مواد داخل نان:

۱-دارچین و شکر قهوه ای را داخل یک کاسه متوسط مخلوط کنید.

۲-خمیر را داخل کاسه به سمت پایین فشار دهید و بعد آن را به سطح صاف آرد ریخته انتقال دهید و بعد لوله کنید و به شکل مستطیل ۲۸ در ۳۸ سانتیمتر در بیاورید.

۳- ۵۵ گرم کره را روی خمیر پخش کنید. ۱.۵ سانتیمتر از خمیر را به عنوان حاشیه قرار دهید. دارچین و شکر را روی خمیر پراکنده کنید و با یک قسمت از خمیر آغاز کنید. خمیر را لوله کنید و به وسیله یک چاقوی تیز به ۱۸ مربع هم اندازه تقسیم کنید.

۴-یک ظرف مربعی پیرکس را با اسپری روغن چرب کنید. رول های کوچک را داخل ظرف بچینید و روی آن را با پلاستیک بپوشانید و خمیر را به مدت ۴۰ الی ۴۵ دقیقه در جای گرم قرار دهید تا تقریبا حجم آن دو برابر شود.

۵-قسمت وسط فر را آماده کنید و با دمای ۱۹۰ درجه سانتیگراد (۳۷۵ درجه فارنهایت) گرم کنید. رول ها را به مدت ۲۰ دقیقه داخل فر قرار دهید تا روی آن طلایی شود و بعد از داخل فر دربیاورید و بگذارید به مدت ۱۰ دقیقه خنک شود.

طرز تهیه سس:

۱-پنیر خامه ای، پودر شکر، ۵۵ گرم کره و وانیل را داخل یک کاسه متوسط مخلوط کنید و با استفاده از یک هم زن برقی هم بزنید تا یکدست شوند سپس روی شیرنی ها بریزید و شیرینی ها را گرم سرو کنید.

گردآوری : iranstyle.ir







[ad_2]

منبع

درباره نویسنده

مطالب مرتبط

نظر بدهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *