به وب‌سایت آموزشی خانم گل خوش آمدید!
دستور تهیه شیرینی کویری

دستور تهیه شیرینی کویری

[ad_1]

دستور تهیه شیرینی کویری شیرینی کویری خیلی خوشمزه بوده و بافتش نرم و عالی است و در دهان آب می‌شود. شاید انتخاب اسم کویری برای این شیرینی به خاطر ظاهر کویر مانندش باشد. مواد لازم: کره پاستوریزه یا مارگارین ۲۰۰ گرم تخم مرغ ۳ عدد وانیل مایع چند قطره پودر قند یک سوم لیوان پودر کاکائو […]



مجله اینترنتی ایران استایل

۱-برای تهیه شیرینی کویری نخست کره را در دمای اتاق قرار دهید تا نرم شود.

۲-زرده و سفیده تخم‌مرغ ها را جدا کنید. زرده‌ها را با کره نرم شده ، چند قطره وانیل ، پودر قند و پود کاکائو خوب مخلوط کنید تا یکنواخت شود.

۳-پودر نشاسته ذرت و بکینگ پودر را به مواد اضافه کرده و با دست ورز دهید تا خمیر لطیفی که بدست نچسبد بدست آید.

۴-شاید نیاز به نشاسته بیشتر یا کمتری باشد. شیرینی‌هایی که کره دارند را زیاد ورز ندهید.

۵-خمیر شیرینی کویری که آماده شد به اندازه گردو برداشته و کف دست گرد کنید.

۶-داخل سینی فر که کاغذ روغنی گذاشته‌اید به فاصله بچینید.

۷-در فر ۱۸۰ درجه نیم ساعت بگذارید تا بپزد.

۸-شیرینی کویری را وقتی از فر در آوردید دست نزنید، چون نرم و شکنندست. وقتی کامل خنک شد از کاغذ جدا کنید.

[ad_2]

منبع

درباره نویسنده

مطالب مرتبط

نظر بدهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *