به وب‌سایت آموزشی خانم گل خوش آمدید!
دستور تهیه کیک شکلات و لیمو بدون آرد

دستور تهیه کیک شکلات و لیمو بدون آرد

[ad_1]





دستور تهیه کیک شکلات و لیمو بدون آرد کیک شکلات و لیمو بدون آرد از مجموعه دستورغذایی های نایجلا لاوسون است که ما طرز تهیه آن را برای شما آماده کرده ایم. این کیک بدون آرد، دسری است مناسب شب های شلوغ. کیک شاید کمی خشک باشد، در صورت تمایل می توانید آن را به […]



مجله اینترنتی ایران استایل



دستور تهیه کیک شکلات و لیمو بدون آرد

کیک شکلات و لیمو بدون آرد از مجموعه دستورغذایی های نایجلا لاوسون است که ما طرز تهیه آن را برای شما آماده کرده ایم.

این کیک بدون آرد، دسری است مناسب شب های شلوغ. کیک شاید کمی خشک باشد، در صورت تمایل می توانید آن را به همراه سس و یا کرم مورد علاقه تان میل کنید.

  •     شکلات تلخ  ۱۵۰ گرم
  •     کره  ۱۵۰ گرم
  •     تخم مرغ  ۶ عدد بزرگ
  •     شکر  ۲۵۰ گرم
  •     پودر بادام  ۱۰۰ گرم
  •     پودر کاکائو  ۴ قاشق چای خوری
  •     لیمو  ۱ عدد
  •     پودر قند به میزان لازم
طرز تهیه:

۱-از قبل فر را با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم کنید. در قالب کمربندی ۲۳ سانتی متری کاغذ روغنی پهن کرده و دیواره های آن را با کره چرب کنید.

۲- شکلات و کره را به روش بن ماری (در ظرفی بر روی بخار آب جوش) و یا در مایکروفر آب کنید. سپس آن ها را کنار بگذارید تا کمی خنک شوند.

۳- تخم مرغ و شکر را با همزن برقی بزنید تا حجم آن ها سه برابر شده و کمرنگ شوند.

۴- پودر بادام و پودر کاکائو را اضافه کرده و با سایر مواد ترکیب کنید. بعد ترکیب شکلات و کره را اضافه کنید و در پایان آب و رنده پوست لیمو را اضافه کنید و به آرامی مواد را هم بزنید.

۵-خمیر را در قالب آماده شده بریزید و برای ۴۰ تا ۴۵ دقیقه در فر بپزید. رویه ی کیک کاملا سفت می شود، ولی کیک از درون کمی نرم خواهد بود.

۶-کیک را از فر خارج کرده و روی توری بگذارید تا خنک شود. در صورت تمایل می توانید بعد از مدتی، روی کیک را با دستمال آشپزخانه بپوشانید تا خشک نشود.

۷- وقتی کیک کاملا خنک شد، کمی پودر قند روی آن الک کرده و سرو کنید.

نکاتی در رابطه با تهیه ی کیک شکلات و لیمو بدون آرد:

۱- شکلات را خرد کنید.

۲- به کره اضافی برای چرب کردن قالب نیاز دارید.

۳- پودر کاکائو را الک کنید.

۴- پوست لیمو را رنده کرده و آب آن را بگیرید.

گردآوری : iranstyle.ir







[ad_2]

منبع

درباره نویسنده

مطالب مرتبط

نظر بدهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *