به وب‌سایت آموزشی خانم گل خوش آمدید!
رولت مارمالاد یا کرم شکلات

رولت مارمالاد یا کرم شکلات

index

مواد لازم :

  • تخم مرغ : ۴ عدد
  • شکر : یک فنجان
  • وانیل : یک قاشق چایخوری
  • آرد: سه چهارم فنجان
  • بیکینگ پودر: یک قاشق چایخوری
  • نمک : کمی

طرز تهیه:

زرده ها را از سفیده جدا می کنیم یک چهارم شکر را با زرده مخلوط می کنیم. و وانیل را اضافه کرده و می زنیم تا کرم رنگ شود و سفیده را نیز با باقیمانده شکر با همزن می زنیم تا کاملا کف کند سپس آرد را با بیکینگ پودر مخلوط کرده و با الک آرام آرام به مواد زرده اضافه می کنیم واز سفیده هم کم کم به مخلوط اضافه کرده و با قاشق سبک هم می زنیم و نمک را نیز وارد مواد می کنیم روی سینی را با کاغذ روغنی می پوشانیم و مواد را یکدست روی آن ریخته و در فر با حرارت ۳۷۵ درجه به مدت ۱۲ دقیقه بپزید . وقتی که آماده شد از فر در آورده و روی حوله ای که شکر پاشیده اید بر گردانید و با حوله لوله کنید و بگذارید سرد شود سرد که شد لابه لای آن را با مارمالاد یا خامه زده شده یا کرم شکلات لوله بکنید.

منبع: پست اختصاصی خانوم گل

درباره نویسنده

مطالب مرتبط

1 نظر

نظر بدهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *