به وب‌سایت آموزشی خانم گل خوش آمدید!
غذای محلی اردبیل (آش دوغ)

غذای محلی اردبیل (آش دوغ)

آش دوغ
آش دوغ

مواد لازم 

نخود: ۱۵۰ گرم

سبزی تره، جعفری و شوید:۲۵۰ گرم

برنج: ۱ پیمانه

دوغ تازه ترش: ۱لیتر

نمک، فلفل، سیرتازه خردشده: به مقدار لازم

 

طرز تهیه

۱- نخود ها را از شب قبل خیس کنید و چند بار آب آن را عوض کنید.

۲- برنج را نیز از شب قبل با آب و مقداری نمک خیس کنید.

۳- روز بعد نخودها را در ظرف مناسبی بریزید و همراه ۶ لیوان آب بپزید تا نرم شود.

۴- برنج را به آن اضافه کنید و صبر کنید تا برنج کاملا مغز پخت شود.

۵- سبزی های خرد شده را به آش بیفزایید و در ظرف را نیمه باز بگذارید تا سبزی ها رنگشان تیره نشود.

۶- دقت کنید که آب آش زیاد نباشد و جا برای اضافه کردن دوغ داشته باشد.

۷- در ظرف را کاملا باز بگذارید تا دوغ نبرد(دچار تغییر شیمیایی نشود.)

۸- بعد از حدود ۱۵ دقیقه، نمک وفلفل را اضافه کنید.

۹- موقع سرو کردن، سیر تازه خرد شده را به آن اضافه کنید.

 

 

درباره نویسنده

مطالب مرتبط

نظر بدهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *