به وب‌سایت آموزشی خانم گل خوش آمدید!
غذای محلی استان ایلام (کپه)

غذای محلی استان ایلام (کپه)

کپه
کپه

مواد لازم

برنج عنبر بو: نیم کیلو

گوشت چرخ کرده: ۲۵۰ گرم

سیب زمینی: ۳ عدد

کشمش: ۱۰۰ گرم

پیاز: ۳عدد

زرده تخم مرغ: ۱ عدد

روغن، رب، فلفل، زرد چوبه وسبزی معطر: به مقدار لازم

 

طرز تهیه

۱- ابتدا مقداری برنج عنبر بو، که داری عطر و طعم بسیار خوبی است را در آب کافی روی حرارت قرار می دهید.

۲- هنگامی که پخته شد، بعد از سرد شدن آن را خوب چنگ بزنید تا به حالت خمیری در آید.

۳- سپس مقداری از گوشت چرخ کرده، سیب زمینی ریز شده، کشمش و پیاز خرد شده را سرخ کرده و به آن رب، فلفل، زردچوبه و مقداری سبزی معطر اضافه کنید.

۴- به اندازه یک گلوله کوچک از برنج که به حالت خمیر در آمده را در دست، خوب پهن کنید و از مواد تهیه شده در داخل آن بریزید و درون زرده تخم مرغ بگردانید.

۵- حالا در روغن فراوان سرخ کنید و بعد میل کنید.

 

 

درباره نویسنده

مطالب مرتبط

1 نظر

نظر بدهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *