به وب‌سایت آموزشی خانم گل خوش آمدید!
کاری مرغ و فلفل

کاری مرغ و فلفل

index

مواد لازم:

  • سیر رنده شده ۲ قاشق چایخوری
  • زنجبیل رنده شده ۲ قاشق چایخوری
  • نمک ۲قاشق چایخوری
  • اب لیمو یا سرکه سفید ۲ قاشق سوپخوری
  • زرد چوبه ۱قاشق چایخوری
  • زعفران کمی
  • دانه های فلفل سیاه ۳ قاشق چایخوری
  • سینه ای مرغ بدون استخوان ۱ کیلو گرم
  • پیاز کوچک ۴ عدد
  • کره ۵ قاشق سوپخوری

طرز تهیه:

سیر ، زنجبیل ، نمک ، سرکه ، زرد چوبه ، زعفران و یک قاشق چایخوری از فلفل سیاه را با هم مخلوط کرده وروی مرغ های تکه شده بمالید. مرغ را ۱ ساعت در یخچال بگذارید تا طعم دار شود دو عدد پیاز را خرد کرده و در غذا ساز پوره کنید دو عدد پیاز باقیمانده را نیز خلالی کرده و کنار بگذارید کره را در یک قابلمه داغ کنید پیاز خلالی و فلفل را اضافه کرده و ۱۰ دقیقه روی شعله ملایم تفت دهید تا پیاز طلای شود پیاز پوره شده را نیز اضافه کرده و۱۰ دقیقه انرا تفت دهید تا طلای شود مرغ را به همراه مایه ای در ان خوابانیده اضافه کرده و تفت دهید تا مرغ ها رنگ بگیرد دو سوم پیمانه اب اضافه کرده وبه جوش اورید خورش را روی شعله ملایم ۳۰ دقیقه بپزید نمک و فلفل ان را اندازه کنید و با برنج سرو کنید.

 

 

 

درباره نویسنده

مطالب مرتبط

نظر بدهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *