به وب‌سایت آموزشی خانم گل خوش آمدید!
طرز تهیه سالاد سزار

طرز تهیه سالاد سزار

معمولا در رستوران ها و مرکز خدماتی تشریفاتی در کنار غذای اصلی برای بیشتر کردن اشتهای مهمان یک نوع سالاد یا میان وعده ای مثل ماست یا بورانی و… می گذارند. که هم این باعث می شود که فرد از غذای خود بیشتر لذت ببرد هم علاقه ی بیشتری برای خوردن غذا پیدا کند.سالادها انواع بسیار گوناگونی دارند و با هرسلیقه ای که دارید میتوانید سالاد خود را سرو کنید و نوش جان کنید.در ادامه به طرز تهیه سالاد سزار می پردازیم.

پیدایش سالاد

تاریخ نوسیان کهن بر این اعتقاد بودند که سالاد جز غذاهای یونانیان و رومیان بوده است اما به دلیل بیماری هایی که توسط سبزی های آلوده شکل گرفته است کنار گذاشته شده است اما در قرن ۱۸ یا ۱۹ توسط حکمان انگلیس دوباره  مصرف شده است که برای آن سندی وجود دارد که خانواده سلطنتی دابلد بسیار از سالاد سیب زمینی همراه با ساردین و سس مخصوص ان موقع لذت می بردند. سالادها به صورت عمده به وسیله ی امریکایی ها به اروپا ، چین و استرالیا و … ارسال شد که در مارکت ها به معرض فروش می رسد.

سالاد سزار

یکی از سالاد هایی که طرفداران فراوانی دارد سالاد سزار است که اولین بار توسط سرآشپز سزار کاردینی که از مهاجران جنگ جهانی اول بود تهیه شد.سزار کاردینی پس از چندین سال کار در روسیه، به تجوانای مکزیک مهاجرت کرد و در مکزیک رستوران خود را بنا کرد.

سالاد سزار
سالاد سزار

در ۱۹۲۴ میلادی ، این سالاد لذیذ توسط سزار تهیه می شود. این سالاد، به دلیل کمبود مواد اولیه در رستوران سزار شکل گرفت، تلفیقی از مزه‌های بسیار سنتی ایتالیایی که از آن زمان تا به حال هر کسی آن را نوش جان کرده یکی از طرفداران این سالاد شده است. پنیر پارمزان، کاهو و روغن زیتون در کنار سس ورسترشایر که به طور معمول در آمریکا برای سس سالاد استفاده می‌شود. این سالاد بسیار خوشمزه در ۲۰ دقیقه آماده می شود. تاریخچه ی این سالاد به ۱۰۰ سال قبل باز می گردد.

طرز تهیه سس سالاد سزار

در ادامه  به طرز تهیه این سالاد خوشمزه خواهیم پرداخت.  برای سس سالاد سزار باید تخم مرغ ها رو در زمان دو دقیقه در آب گرم آب پز کنیم و یا به شکل بن ماری در مدت زمان دو دقیقه بپزیمش و تخم مرغ اصلا نباید سفت شود. در کاسه ای با مخلوط کن تخم مرغ ها و روغن زیتون  و سیر که از قبل پوره ای کرده ایم را مخلوط می کنیم و پنیر را به آن اضافه می کنیم و در مدت زمان چهار دقیقه باهم به خوبی مخلوط می کنیم.

سس سالاد سزار
سس سالاد سزار

بعد از آن تا چند دقیقه صبر می کنیم تا کمی رنگش عوض شود و به رنگ سفید تمایل پیدا کرد، سرکه و ادویه را به آن اضافه می کنیم و در مدت زمان دو تا سه دقیقه خوب باهم مخلوط می کنیم تا شبیه سس مایونز شود. این سس حداقل در مدت یک ساعت باید در یخچال نگهداری شود.در این سس از آبلیمو هم میتوانیم جایگزین سرکه استفاده کرد.

سالاد سزار همراه با پاستا

پاستای خود را با توجه به طرز تهیه ی خودش آماده کنید و کنار بگذارید. برای تهیه سس مواد را در مخلوط کن با هم ترکیب کرده تا صاف و یکنواخت شوند. در صورت سفت شدن بیش از اندازه سس مقداری آب گرم به آن اضافه کنید.  پاستا و مقداری سس را در ظرفی با هم ترکیب کرده و حدود ۲۰ دقیقه تا یک ساعت در یخچال نگهداری کنید.

طرز تهیه
طرز تهیه

سپس ظرف مورد نظر را از یخچال بیرون می آوریم و کاهوی خرد شده را کف ظرف مناسبی قرار دهید. روی آن پاستای سسی شکل، گوجه گیلاسی، پیازچه، برگ ریحان، سینه مرغ کباب شده و پنیر پارمزان بریزید و نمک و فلفل سیاه در ادامه اضافه کنید. باقی سس را روی سالاد اضافه کنید و مقدار کمی مواد را باهم ترکیب کنید. در صورت میل می توانید روی سالاد خود مقداری پنیر پارمزان رنده شده بپاشید و با نان تست برشته شده تزیین کنید. برای تهیه نان تست برشته به میزان ۲ عدد نان تست را به ابعاد کوچک برش دهید و با سس سیر ترکیب کنید و به صورت یک لایه در سینی فر قرار دهید.

بعد از اینکه کارتان با نان تست تمام شد روی آنها یک قاشق سوپ خوری روغن زیتون فرابکر، یک دوم قاشق چای خوری آویشن، یک دوم قاشق چای خوری ارگانوی یک دوم قاشق چای خوری پودر سیر، نمک، فلفل سیاه و مقداری سبزیجات معطر خشک شده اضافه کنید و حدود ۵ تا ۶ دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد قرار دهید تا کاملا ترد و برشته شوند.

درباره نویسنده

مطالب مرتبط

نظر بدهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *